Dessert

Yoghurt is med skyr og med friske bær

yoghurt-isYoghurt is er noget ganske særligt og smager bare langt bedre end den is, du kan købe i supermarkedet, hvor der ofte er tilsat kunstig farve eller tilsætningsstoffer. Denne opskrift på hjemmelavet is med skyr men kan også laves med græsk yoghurt. Når jeg laver is, laver jeg mine is på min is maskine til Kenwood. For dem uden is maskine er alt håb ikke ude.
Måske kan du ikke lave helt så avanceret is, og der kan være problemer med is krystaller. Du skal blot røre i din is ca. hver halve time for, at bær og chokolade ikke falder til bunds. Vi går så småt imod sæsonen for bær og prøv dig frem med bær du kan lide.

 

[lt_recipe name=”YOGHURT-IS” servings=”4 pers” summary=”yoghurt is er noget ganske særligt og smager bare langt bedre end den is, du kan købe i supermarkedet. En sund is med 85,9 kcal pr 100 g” print=”yes” ingredients=”500 gram bær (frosne kan også bruges);700 gram skyr evt. med vanilje eller græsk yoghurt;125 gram sukker;Frø fra 1 vaniljestang (valgfrit)” ]Knus bærrene i en køkkenmaskine. ;Hvis du bruger udenlandske bær, bør du koge saften 1 minut og herefter afkøle den. ;Hæld bærsaften i køkkenmaskinen sammen med yoghurt, frø fra vaniljestangen og sukker. ;Hvis du vil have den flere farvede effekt, skal du først hælde bærsaften i, når isen bliver blandet i ismaskinen. Kom evt. hakket chokolade i isen.[/lt_recipe]

0

You may also like

Leave a Reply