Boller i Karry

Print opskrift Pin opskrift
Antal: 4 pers

Ingredienser

  • 500 g hakket svinekød
  • 2 spsk fintrevet løg
  • Salt & peber
  • 1 æg
  • 3 spsk. Hvedemel
  • 1 dl.Mælk

Sådan gør du

  • Rør det hakkede kød med salt, til farsen er sej i ca. 1 min. Tilsæt løg, salt, peber, æg og rør det sammen.
  • Rør mælk i lidt efter lidt og rør løg i. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
  • Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde med stor overflade. Rør farsen godt igennem. Dyp en spiseske i det kogende vand og form farsen til en bolle med ske og hånd. Læg den i det kogende vand. Dæmp for varmen, når alle bollerne er i gryden og kog bollerne til de føles stive, ca. 8-10 min. Tag kødbollerne op med en hulske og læg dem til afdrypning i en sigte.
  • SOVS:
  • Hæld Karolines Køkken Karrysauce i en gryde og varm sovsen.
  • Tilsæt evt små æbler i tern. Tilsæt de kogte boller og kom dem i karrysovsen og vendt forsigtigt rundt.
  • Kog risene efter anvisningen på emballagen og server retten
Kan du lide mine opskrifter?Følg @diannasopskrifter på facebook