Protein

Toast ruller og protein pandekager med jordbær

Toast ruller Proteinrig morgenmad kan være svær at opfinde den dybe tallerken, når det gælder hverdags morgenmad, men alligevel kan morgenmad bare være så utrolig lækkert og simpelt.
Proteinrig kost egner sig både til vægttab, træning og dig der ønsker en sund livsstil. Hvilket skyldes, at proteiner ikke tilfører kroppen ligeså mange kalorier som f.eks. fedt.Derudover giver proteiner giver en længere mæthedsfølelse end f.eks. kulhydrater. Protein er essentielt for, at kroppen kan fungere optimalt og anvendes som en form for byggesten for muskler og væv.

Hvis du som jeg elsker nutella og jordbær vil du elske denne opskrift på toast ruller med nutella- og jordbær. Jeg fik idéen til disse ruller fra Pinterest, hvor kreative bagere laver dem i mange forskellige versioner med alverdens fyld. Jeg har brugt protinella fra bodylab. Proteinpandekagerne er lavet med proteinpandekage pulver fra bodylab. Hvis du ønsker at prøve pandekagerne kan du købe pulveret hos bodylab.dk eller i Matas.

TOAST RULLER
fuldkorns toastbrød
små jordbær
nutella
æg
mælk
sukker eller kanel til at rulle i
smør til stegning
Skyl jordbærrene og skær dem i mindre stykker. Skær skorperne af toastbrøddet. Rul toastbrøddet helt fladt med en kagerulle. Smør toastbrøddet med nutella, helt ud til kanterne. Læg jordbærstykker langs den ene side og rul, så jordbærrene rulles ind i midten – Du kan evt bruge en tandstik i hver ende af rullen under stegning for, at holde på rullerne. Pisk æg og mælk sammen i en skål. Smelt smør på en pande. Dyp hver toastrulle i æg og steg på panden i 6-8 minutter. Vend rullerne undervejs, så de får farve på alle sider. Rul rullerne i sukker eller kanel lige efter stegning med zeotopping til.

0

You may also like

Leave a Reply