Protein

Sunde muffins med jordbær og nutella

Sunde muffinsBananen er en fremragende frugt når det kommer til bagning, da det er en god måde at få afsat de overmodne frugter i frugtskålen som ingen alligevel gider at spise. I denne opskrift lavede jeg et forsøg med at tilføje jordbær og nutella og gav nogle skønne muffins der var tilpas svampede og luftige, som evt. kan bruges i madpakken som en lille lækker snack i løbet af dagen.

Proteinella er smørepålæg med chokoladesmag fremstillet af Hollandsk kakaopulver, friske ristede hasselnødder og er ikke tilsat sukker men i stedet tilsat mere end 20 % protein fra valleprotein. Proteinella til et sundere alternativ til det klassiske chokoladesmørepålæg, som bl.a. fåes i Matas og hos bobylab.

Sunde muffins 12-15 stk.
2 æg
100 g sukker
1 tsk vaniljesukker
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
100 g smør
2 modne bananer
200 g jordbær
Protinella
Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende. Smelt smørret og stil det til side.;Bland mel og bagepulver i en anden skål.;Mos bananerne med en gaffel. Bland mel og bagepulver i æggeblandingen sammen med det smeltede smør. Rør også de moste bananer i dejen og tilsæt til sidst jordbær skåret i små stykker. Fordel dejen i 12-15 muffinsforme (afhængigt af størrelsen). Kom 1 tsk. nutella i hver muffins og rør forsigtigt rundt. Bag dine bananmuffins i en 200 grader varm ovn i cirka 15-20 minutter.

0

You may also like

Leave a Reply