risalamande
Dessert, Højtider

Risalamande – et sundt alternativ

Sund risalamande eller risifrutti om man vil. Denne risalamande er uden sukker og fløde, men i stedet med masser af protein. For mange er rialamande den eneste dessert, som kan serveres juleaften.
Her får du en super opskrift på en proteinrig og meget lækker risalamande. Den fylder godt og sparer dig for en masse unødvendige kalorier. Jeg føler mig ikke snydt og så er den så nem at lave og kræver ganske få ingredienser, så den kan snildt laves udenfor julesæsonen også 🙂
Brug det som en sund dessert eller som et lækkert mellemmåltid. Dette måltid er godt for dig, hvis du har fået en GBY operation. Det handler om ved livsstilsændring, at se muligheder i form af at bruge nogle sundere fødevare, som fx. at skrifte fløde ud i en opskrift med skyr osv.

risalamande

Ingredienser

  • 1 dl kold kogt risengrød evt. lavt af fuldkornsgrødris
  • 2 dl Cheasy vaniljeskyr
  • 15 grofthakkede mandler
  • evt. Vaniljepulver eller ekstrakt

Sådan gør du

  • Rør risengrød, skyr og de hakkede mandler sammen. ;Smag til med sødemiddel.
  • Pynt med sukkerfri marmelade, sukkerfri kirsebærsovs.
Kan du lide mine opskrifter?Følg @diannasopskrifter på facebook
Forrige indlæg Næste indlæg

Relaterede indlæg

Ingen kommentar

Skriv en kommentar