Pastasalat med bacon
Aftensmad, Frokost

Pastasalat med bacon – simpel og nem

Pastasalat med bacon er et hit hos stort set alle og nemt at lave. Da jeg lavede denne pastasalt med bacon for noget tid siden blev den et hit her i huset. Pastasalat med bacon kan bruges som tilbehør til sommerens grillmad. Eller tage pastasalat med på turen eller i madpakken. Og kan med fordel laves god tid i forvejen, og derefter blot stilles på køl. Pastasalat med bacon er god hvis I er mange til spisning og du kan nemt gange opskriften op. Og komme de grøntsager i du ønsker.


Mange sværgere til penne (små pastarør), farfalle (sløjfer) eller conchiglie (muslinger), når de laver pastasalat og de små pastavarianter er da også bedst til salater, da de bedst kan vendes rundt i dressingen og blive godt sovset ind. Spaghetti og makaroni og andre lange pastatyper klumpe sammen og giver ikke det helt samme resultat. En god tommelfingerregel er, at pastaen og fyldet – f.eks. grøntsagerne er nogenlunde samme størrelse. Pastasalat kan varieres i det uendelige med forskellige slags fyld og dressinger. Du kan f.eks. bruge kylling, en kødrest fra en steg, tun, laks, rejer eller bacon i pastasalaten, eller vælge blot at putte grøntsager i. det kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad du kan vælge at putte i. Hvis du ikke er til cremefraiche dressing kan du evt. komme lidt hvidløgsdressing i.

Hvis du ønsker, at tabe dig kan du evt. bruge cremefraise med lav fedt procent eller græsk yoghurt og fuldkorns pasta, da fuldkorn giver en bedre fordøjelse, en øget mæthed og et stabilt blodsukker i længere tid.

Pastasalat med bacon

Pastasalat med bacon

Print opskrift Pin opskrift Kommenter
Antal: 4 pers

Ingredienser

  • 300 g Pastaskruer
  • 200 g Bacon i tern
  • 1 tsk paprika
  • Champignon
  • Agurk
  • peberfrugt
  • 200 g Majs. kerner. konserves
  • 3 dl. Creme fraiche 18 %
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

  • Pasta koges i saltet vand, og vandet dryppes af i et dørslag.
  • Bacontern steges sprøde på panden med paprika, tages op og lægges på fedtsugende papir.
  • Steg champignonerne i baconfedtet, tag op og læg på fedtsugende papir.
  • Agurkerne, peberfrugt snittes i mindre tern.
  • Saml nu pasta, bacon og grøntsager i et stort fad, og vend det med majs
  • Creme fraichen blandes med krydderier og bacon og grøntsager vendes i sammen med pasta
Kan du lide mine opskrifter?Følg @diannasopskrifter på facebook
Forrige indlæg Næste indlæg

Relaterede indlæg

Ingen kommentar

Skriv en kommentar