pastasalat
Aftensmad, Frokost

Pastasalat – hurtig og nem

Pastasalt er en god måde at få flere grønsager. Grønsager indeholder mange af de mineraler og vitaminer, som du skal bruge for at holde kroppen sund og rask. Rød peberfrugt indeholder både A, B og C-vitamin. Agurk indeholder C-vitamin, folacin samt kostfibre.Tomat indeholder E-vitamin og C-vitamin. Majs indeholder 2,8 gram kostfiber pr 100 gram og A- og B-vitaminer samt mineralerne kalium og fosfor. Fuldkornspasta indeholder tre gange så mange kostfibre. Når du spiser fuldkornspasta i stedet for almindelig pasta, svarer det rent ernæringsmæssigt til at spise rugbrød i stedet for franskbrød. Fuldkorn mætter godt, hvilket betyder, at du spiser mindre og får lettere ved at holde vægten. Desuden er fuldkorn godt for fordøjelsen og holder maven i gang. Det anbefales at spise 75 g fuldkorn dagligt.

pastasalat

PASTASALAT

Print opskrift Pin opskrift Kommenter

Ingredienser

  • 6 spsk creme fraiche
  • 8 tsk rød eller grøn pesto
  • 150 g tørret fuldkornspasta
  • 1 lille dåse majs
  • 150 g cherrytomater
  • 1 agurk;rød peber
  • 150 g kyllingefilet (stegt)

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • Bland creme fraiche og pesto sammen i en skål.
  • Skær agurk, peberfrugt, tomater og kylling i mindre stykker. Skær cherrytomaterne i halve.
  • Bland det hele sammen i en stor skål. Spis evt. pastasalaten som aftensmad eller i madpakken med brød til.
Kan du lide mine opskrifter?Følg @diannasopskrifter på facebook
Forrige indlæg Næste indlæg

Relaterede indlæg

Ingen kommentar

Skriv en kommentar