Aftensmad Frokost

Panini sandwich med kylling og pesto.

Panini sandwich med kyllingPanini sandwichmed kylling og pesto smager skønt. Der skal kun nogle få enkle ingredienser til og en elektrisk panini toaster eller en rille grillpande for at tilberede lækker, Panini sandwich i en fart.

Panini sandwich med kylling er relativt simple at lave. Ofte bruger jeg rugbrød, hjemmebagte grovboller eller andet groft brød når jeg laver mine paninis.
Har du ikke en panini toaster kan de varmes i en toaster eller i ovnen. En panini er faktisk blot en sandwich der bliver grillet og hvor sandwichen lægges i spænd og klemmes sammen, imens den grilles på begge sider. Har du ikke en panini toaster, kan du bruge en grillpande og et grydelåg til at presse paninierne flade. Jeg bruger mit multijern fra Tefal som hedder Tefal Snack Collection. Grillpladerne har non stick belægning så du slipper for at bruge så meget fedtstof, hvilket giver sundere mad. Pladerne kan skiftes ud så man både kan lave panini mm i det samme jern.

Panini sandwich kan fyldes med hvad du ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad du kan bruge som fyld. Der er faktisk stort set ikke nogle begrænsninger for, hvad du kan vælge at komme i en panini. Grundbestanddelen i en god panini er er godt brød – du kan bruge landbrød, ciabattabrød eller focaccia. Som fyld kunne fx. være krydret salami, provolone, artiskok og peperoncini, eller hvis du godt kan lide italiensk pizza, er pepperoni, mozzarella, sorte oliven og pesto en kombination. Prøv dig frem og find ud af hvad du kan lide som fyld i din Panini sandwich.

Panini sandwich med kylling og pesto.

Panini med kylling og pesto

Print opskrift Pin opskrift Kommenter
Antal: 1 pers

Ingredienser

  • 1 panini brød
  • 1 spsk basilikumpesto
  • kyllingebryst (stegt el. kogt)
  • 1 skive toast ost

Sådan gør du

  • Skær brødet igennem og smør med pesto. Fordel kyllingebrystet ovenpå understykket af brødet. Fordel osten ovenpå kyllingen og læg overstykket brød på som låg.
  • Varm en paninigrill op og grill sandwichen til fyldet er varmet godt igennem, osten er smeltet og brødet har fået fine grillstriber.
Kan du lide mine opskrifter?Følg @diannasopskrifter på facebook
0

You may also like

Leave a Reply