Brød og kager

Muffins med kakaomælk

Muffins med kakaomælkMuffins med kakaomælk som kan bruges til fødselsdag mm. Opskriften er nem at gå til. Jeg plejer dog at undlade nødderne. Server dem med et glas kold eller varm kakao til.

Muffins med kakaomælk får mundvandet til at løbe hos de fleste, men her er opskriften. Den giver 12-15 muffins, og de kan sagtens fryses ned. Selvom de nok er spist ret hurtigt. 😉

MUFFINS MED KAKAOMÆLK

Print opskrift Pin opskrift Kommenter
Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 2 æg (str. mellem)
  • 150 g sukker (ca. 1¾ dl)
  • 1 dl Matilde kakaomælk
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • 1 tsk. bagepulver
  • 75 g grofthakket mørk chokolade
  • 25 g grofthakkede valnøddekerner
  • Glasur;100 g flormelis 1 tsk vaniljesukker 25 g kakao 3 spsk Mathilde kakaomælk

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en gryde og lad det derefter køle lidt af.
  • Pisk æg og sukker sammen i en skål til det bliver lyst og luftigt.
  • Tilsæt kakaomælk. ;Bland mel og bagepulver sammen og vend det (evt. drysset gennem en sigti æggeblandingen.
  • Tilsæt det smeltede smør.
  • Vend chokolade og valnødder i dejen. Hæld dejen i 6 store eller 12 små muffins forme.
  • Bag kagerne midt i ovnen ved 175 grader i 30 min.
  • Glasur: Flormelis, vaniljesukker og kakao sigtes sammen. Rør blandingen sammen med lun Mathilde kakaomælk. (lun evt. kakaomælken i micro oven ca. 30 sek-1 min).
  • Når muffins er kølet af kom ca 1 tsk glasur på hver muffins. – Hvis du vil fryse dem ned, undlad glasur til de skal bruges.
Sulten efter flere opskrifter?Følg @diannasopskrifter på facebook
0

You may also like

Leave a Reply