Protein Snack

Mokka trøfler – Sund udgave

mokka trøflerDer findes intet bedre end en god kop kaffe og trøfler. Det kan godt være at ordet “trøfler” snyder nogle, da det jo ikke helt er de klassiske trøfler af kage rester, men i stedet hapser lavet på dadler og andre lækre sager. Jeg overvejer næste gang jeg laver disse trøfler at skifte peanutbutter ud med kokos olie og kakaoen med proteinpulver med kakao smag.
Disse mokka trøfler er nemme at lave og kan holde sig et par dage, på køl i en lufttæt beholder.

Mokka trøfler 8 stk
50 g friske dadler u. sten
1 modne bananer
1-2 spsk. kaffe
3 spsk. havregryn
2 spsk. kakaopulver
100 g mandelmel
2 spsk. peanutbutter
Lidt romessens
Blend dadler, banan, kaffe, havregryn, kakaopulver, mandelmel og peanutbutter fint i en foodprocessor. Lad trøflen-massen hvile i køleskabet i 15 minutter. Form massen til store trøffel-kugler og rul dem i kokosmel eller andet drys.

0

You may also like

Leave a Reply