Mazarintærte med jordbær
Dessert

Mazarintærte med jordbær. Uden mørdej

Mazarintærte med jordbær en “klassisk” jordbærkage/tærte som dem man kan købe hos bageren, den kender vi alle. Forleden skulle jeg forkæle min kæreste med en lækker kage, da han havde fødselsdag. Jeg ville gerne bage noget friskt og sommerlig og da Dennis havde spurgt om ikke jeg ville lave mazarintærte med jordbær gav jeg mig i kast med det og fandt en opskrift i gemmerne på en Mazarintærte, og fandt min gamle opskrift på “Mazarinkage bagt uden marcipan” som jeg halveret.

MAZARINTÆRTE MED JORDBÆR

6 pers.
150 g margarine
150 g sukker
150 g mel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. mandelessens
1 dl mælk
1 æg
50 gr. god, mørk chokolade (jeg bruger 70%)
0,5 dl fløde (evt. laktosefri)
1 pose pulvercream
Jordbær
Margarine og sukker røres hvidt. Tilsæt ægene og rør godt igennem. Mælken tilsættes og efter omrøring tilsættes bagepulver, mandelessens og mel. Dejen røres godt igennem og hældes i 6 smurgte mini tærte forme og bages 10-15 min ved 180 grader. (hold øje med dem). Smelt 50 gr. chokolade og 1 spsk fløde over vandbad og fordeles udover kagen. Lav kagecremen og spisk 0,5 dl fløde let til skum og derefter vend det i kagecremen og fordel på kagerne og derefter jordbær, evt. skåret i halve. Nyd – forhåbentlig i en solstråle – med en kop kaffe.

Forrige indlæg Næste indlæg

Relaterede indlæg

Ingen kommentar

Skriv en kommentar