Brød og kager Højtider

krydderkage muffins

krydderkage muffins Krydderkage muffins er lækker og velsmagende kage i juletiden og dejlig nem at lave og smager skønt til fx. en kop kaffe eller gløgg.
Det er ikke så tit jeg bager krydderkage. – hold nu op, det smager jo bare skønt! Hele huset dufter af jule krydderier.
Oprindelig er denne opskrift på krydderkage i sandform, men tænkte jeg ville prøve at lave min krydderkage i muffinsforme, da jeg kan fryse ned i små potioner og blot tage det antal muffins op jeg skal bruge og mindske madspild.

 
 
 
 
 
 
[lt_recipe name=”krydderkage muffins” summary=”Prøv denne opskrift på krydderkage muffins, som passer perfekt til julebordet hvis i skal have fx. gløgg. ” print=”yes” ingredients=”250 g blødt smør;250 g sukker;2 æg str. M/L;400 g hvedemel;1 tsk. Vaniljesukker;1 brev Brunt Bagepulver;2 ½ dl mælk;1 pose Korender (75 g)” ]Pisk smør og sukker sammen i en skål. ;Pisk æggene i et ad gangen med en håndmixer ved høj hastighed. ;Tilsæt sigtet hvedemel, vaniljesukker og brunt bagepulver og rør det i sammen med mælken. ;Rør til sidst korender i dejen.;Hæld dejen i muffinsforme og bag dem ved 200º C traditionel varme. i 10-15 min. [/lt_recipe]

0

You may also like

Leave a Reply