Kontakt

kontaktØnsker du kontakt med mig uden for bloggen, er du velkommen til at sende en e-mail via nedestående formular. Brug gerne en overskrift, der er tydelig fortæller hvad det drejer sig om. Jeg bestræber mig på, at svarer på alle henvendelser inden for 24 timer.

Samarbejde

Jeg er altid åben for, at indgå samarbejdsaftaler, når jeg mener det en værdi for diannasopskrifter, og min målgruppe. Jeg skriver kun indlæg om produkter jeg kan stå inde for. Produktanmeldelsen vil være min ærlig holdning. I de enkelte indlæg gøres læseren altid opmærksom på, at der er tale om sponsoreret indhold i henhold til reklamelovgivningen. Alle indlæg er skrevet af mig personligt og tager selv mine billeder.
Alle indlæg der udgives på bloggen deles via sociale medier Facebook / Twitter / Instagram.

Bytte links

Jeg er frisk på en “handel” hvis du har en hjemmeside eller blog, hvor jeg kan få et link på – dvs. en byttehandel der hedder et link for et link. Jeg bytter kun link med andre blog eller hjemmesider, som passer til målgruppen på diannasopskrifter.

Hvis du ønsker at indgå et samarbejde, link bytte mm hvad end du er blogger eller virksomhed er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen neden under.

Kontakt