Kontakt

kontaktØnsker du kontakt med mig uden for bloggen, er du velkommen til at sende en e-mail via nedestående formular. Brug gerne en overskrift, der er tydelig fortæller hvad det drejer sig om. Jeg bestræber mig på, at svarer på alle henvendelser inden for 24 timer. Har du spørgsmål til en opskrift er du velkommen til, at sende en e-mail skrive med dit spørgsmål. Du er også meget velkommen til at skrive en kommentar ved den enkelte opskrift, hvor jeg vil besvare dit spørgsmål. Det gør at andre der måske sidder med det samme spørgsmål kan bruge mit svar.

Samarbejde

Jeg er altid åben for, at indgå samarbejdsaftaler, når jeg mener det en værdi for bloggen og dens læsere. Eksempler på samarbejder kan fx være:

  • Give aways, enten her på bloggen eller på facebookside eller Instagram.
  • Anmeldelse af kogebøger mm
  • Anmeldelse af produkter der passer ind i bloggens tema

Jeg skriver kun indlæg om produkter jeg kan stå inde for. Produktanmeldelsen vil være min ærlig holdning. I de enkelte indlæg gøres læseren altid opmærksom på, at der er tale om sponsoreret indhold. Alle indlæg er skrevet af mig personligt og tager selv mine billeder.

Hvis du ønsker at indgå et samarbejde, link bytte mm hvad end du er blogger eller virksomhed er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen neden under.

Kontakt – Send en e-mail