Aftensmad

Kartoffelsalat med dressing

kartoffelsalat med dressing Der er ikke noget, der slår en god kartoffelsalat. Jeg er kørt lidt surt i den sædvandelige kartoffelsalat med dressing af fx. cremefraiche. I denne salat kommer den skønne blanding af kartofler, friske urter og olie dressingen til sin ret. Salaten bliver bedst efter min mening, når man bruger sommer friske ingredienser – lækre små ny opgravede kartofler, saftige, solmodne tomater. Jeg har tilføjet fetaost med persille og hvidløg, hvilket giver en god smag efter min mening, men igen tilføj de ingredienser som du kan lide. Brug evt. rester dagen efter i madpakken. Salaten er god fx som tilbehør til sommeren grillede kød og kan laves i forvejen, hvilket kun gør kartoffelsalaten bedre.

KARTOFFELSALAT MED DRESSING
Kogte, kolde kartofler
Små cherrytomater
Persille
Dild
Purløg
Radisser i tern
Fetaost
1 Hvidløg
1 spsk citronsaft
½ dl olivenolie
Salt og peber
Skær kartofler og tomater i den ønskede størrelse, og kom dem i en skål. Hak krydderurterne fint og kom dem ned til kartoflerne. Bland det pressede hvidløg, olie, citronsaft, salt og peber i en lille skål og rør det godt sammen. Hæld det over kartoflerne, radisser, fetaost og tomaterne og rør det hele forsigtigt sammen.

0

You may also like

Leave a Reply