Dessert

Jordbærtrifli med skyr og chokolade

JordbærtrifliJordbærtrifli tager ikke mange minutter at lave og kan tilpasses den frugt, du bedst kan lide. Som mellemmåltid kan en portion skyr være et godt valg.

Skyr har ca. 11 g protein pr. 100 g. Skyr kan bruges i kolde dressinger, bagning, hjemmelavede smoothies mm. Prøv fx at blande skyr med lidt udskåret frugt og bær, fx til morgenmad eller til et mellemmåltid.
Protein i måltider har en god mættende effekt, da protein stimulerer det hormon, der sender signal om mæthed til hjernen, uden samtidig at påvirke hormonet, der signalerer sult. Det kan derfor give god mening at spise ekstra meget protein, hvis man ønsker at tabe sig, for ikke at tabe muskelmasse.
 
 
 

Ingredienser

  • Skyr;Jordbærgrød – kalorielet fra Skælskør
  • choko músli – fx EASIS
  • Mørk chokolade med 72% kakao.

Sådan gør du

  • Kom lidt skyr ned i et glas.
  • Drys músli ovenpå, derefter grød og så skyr igen.
  • Forsæt indtil glasset næsten er helt fuld.
  • Hak lidt chokolade og drys ovenpå.
Sulten efter flere opskrifter?Følg @diannasopskrifter på facebook

0

You may also like

Leave a Reply