Info om bloggen

infoFormålet med bloggen er at vise sund mad behøver ikke være kedeligt. Men, at der kan være plads til desserter, bagværk mm. – alt med måde. Til opskrifterne vil du finde info om sundhed.
Opskrifterne er for dig, der ikke har tålmodighed til, at handle i 5 forskellige butikker for at handle ingredienser ind til en opskrift. Derfor er opskrifterne baseret på almindelige fødevarer, du kan købe i dit lokale supermarked. Men er nemme og simpel i en travl hverdag.

Inspirationen til opskrifter finder jeg via opskriftssider, madmagasiner, sociale medier osv. Køkkenet er mit pusterum fra dagligdagen, hvor jeg ”stresser af” ved, at eksperimenterer med nye opskrifter, som du får glæde af her på bloggen.

Info om diannasopskrifter.dk

diannasopskrifter.dk, der ejes af Dianna Jensen, der på papiret har en Professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme forebyggelse og formidling fra Ankerhus i Sorø, som jeg blev færdig med i 2016.
Uddannelsen i ernæring og sundhed er en 3,5 årig mellemlang videregående uddannelse, hvor vi bl.a. har lært at formidle viden om sundhed, sund kost mm. Hvilket jeg gør her på bloggen.
Jeg er oprindelig fra Østjylland, men bor i en lille by Munke Bjergby lidt uden for Sorø, sammen med min kæreste Dennis. Til daglig arbejder jeg i det nære sundhedsvæsen.

Hvis du ønsker at holde dig opdateret på bloggen kan du følge bloggen via Instagram, Facebook eller Twitter, som du finder i højre side under “Følge bloggen” eller nyhedsbrevet du finder i bunden af bloggen.