Dessert

Hjemmelavet is med marcipan og chokolade

Hjemmelavet isHjemmelavet is smager skønt og nemt at lave og smager langt bedre end den is, du kan købe i supermarkedet, da jeg godt kan lide at tilføje forskellige smags ingredienser.
Det kan fx. være marcipan, knuste rutebiler osv. kun fantasien sætter grænser for hvad du kan tilføje i din is. Jeg har lavet to is, en med marcipan med jordbær og champagne smag og en med marcipan med lakridssmag og tilføjet i begge opskrifter lidt hakket chokolade. Hvis du ønsker det kan du lave denne is både med eller uden ismaskine.

Hjemmelavet is

Print opskrift

Ingredienser

  • ½ liter Piskefløde 38%
  • 3 æggeblommer
  • 60 g sukker
  • korn af ½ vaniljestænger
  • 50 g hakket chokolade
  • 100 g marcipan

Sådan gør du

1

Pisk fløden stiv.

2

Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til luftig æggesnaps.

3

Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen.

4

Hæld cremen i isform eller kageform.

5

Dæk med tætsluttende låg eller alufolie.

6

Sæt cremen i fryseren, og frys den 4-5 timer.

No Comments

Leave a Reply