Dessert

Hjemmelavet is med marcipan og chokolade

hjemmelavet isHjemmelavet is smager skønt og nemt at lave og smager langt bedre end den is, du kan købe i supermarkedet, da jeg godt kan lide at tilføje forskellige smags ingredienser.
Det kan fx. være marcipan, knuste rutebiler osv. kun fantasien sætter grænser for hvad du kan tilføje i din is. Jeg har lavet to is, en med marcipan med jordbær og champagne smag og en med marcipan med lakridssmag og tilføjet i begge opskrifter lidt hakket chokolade.
Hvis du ønsker det kan du lave denne is både med eller uden ismaskine.

HJEMMELAVET IS
½ liter Piskefløde 38%
3 æggeblommer
60 g sukker
korn af ½ vaniljestænger
50 g hakket chokolade
100 g marcipan
Pisk fløden stiv.Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til luftig æggesnaps. Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen. Hæld cremen i isform eller kageform. Dæk med tætsluttende låg eller alufolie. Sæt cremen i fryseren, og frys den 4-5 timer.

0

You may also like

Leave a Reply