Brød og kager Protein

Gulerodsmuffins med protinella

GulerodsmuffinsGulerodsmuffins med protinella er blot gulerodskage jeg har bagt som muffins. Disse muffins og de er dejlige lækkere og svampet med en let krydret smag fra kanel. Oftes serveres gulerodskage med et godt lag flødeosteglasur på toppen, og det gør kagen mindre sund. Derfor prøvede jeg at komme protinella på mine muffins som glasur og det blev de helt gode af.

GULERODSMUFFINS
100 g sukrin
100 g sukring gold
4 æg
1 tsk salt
2 tsk kanel
2 tsk bagepulver
1,5 dl olie
180 g hvedemel
300 g revne gulerødder
Protinella
Pisk æg, sukker og farin sammen i en skål med en elpisker. Bland hvedemel, salt, kanel og bagepulver sammen i en skål og rør det i dejen. Tilsæt olien til dejen. Vend de revne gulerødder i dejen. Fordel dejen i en muffinsforme. Bag kagen ved 175 grader i cirka 10-15 minutter. Når muffins er færdigbagte kom 1 tsk. protinella på hver muffins.

0

You may also like

Leave a Reply