Aftensmad

Fyldt kyllingebrystfilet med flødeost

Fyldt kyllingebrystfilet med flødeostKyllingebrystfilet med fyld, smager fantastisk. Der er så mange muligheder med kyllingebrystfilet. Du kan komme det fyld i som du kan lide.
Som fyld kan du evt. bruge en smørreost med de kryderier, pesto, champingons osv. Det er kun fantasien der sætter grænserne for fyld.

Kylling er et lyst stykke kød, der går rigtig godt sammen med lækre dressinger og en sprød salat. Prøv fx. Appelsinmarineret kylling, der er nemt og lækkert.
Kylling i almindelighed er rigtig godt for dig, der træner, da det giver dine muskler alt det, de behøver, og du vil opleve en kæmpe forskel i din træning og udøvelse, hvis du spiser kylling på de dage, hvor du er i gang.
I denne opskrift er der brugt bacon, men hvis bruger kalkunbacon vil du spare 130 kcal pr. 100g. Baconstrimler bliver viklet omkring kyllingebrystfilet i denne opskrift, for at give dem en mere knasende tekstur. Det gør kyllingen knasende og saftig. Server dine kyllingebrystfilet med evt. hjemmelavet kartoffelbåde med timrian og en god salat fx. gulerodsalat.
Baconstrimler bliver viklet omkring kyllingebrystfilet i denne opskrift, for at give dem en mere knasende tekstur. Det gør kyllingen knasende og rød på ydersiden, med en gennemtrængende aroma og et strejf af saftighed, der kun sker, når de bliver bagt i ovnen.

Fyldt kyllingebrystfilet med flødeost

Fyldt Kyllingebrystfilet med flødeost

Print opskrift Pin opskrift Kommenter
Antal: 4 pers

Ingredienser

  • 4 kyllingefileter (brystfilet)
  • 100 g flødeost med urter
  • 12 skiver bacon
  • 2 spsk hakket purløg 

Sådan gør du

  • Lav en lomme i hver kyllingefilet ved at lægge et snit på langs, så der bliver plads til fyldet. Fyld lommerne med flødeost og hakket purløg
  • Vikl 3 stykker bacon om hver kyllingefilet, og læg dem i et ovnfast fad, der er dækket med bagepapir.
  • Kom de fyldte kyllingefileter i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, hvoraf de sidste 10 minutter er ved grill, så baconen bliver sprød. Hold øje med dem, da bagetiden afhænger lidt af ovnen.

Noter

Sørg for at vikle baconen grundigt rundt om kødet. Derved undgår man, at flødeosten flyder ud, og baconen bliver dejligt sprød udenpå.
Kan du lide mine opskrifter?Følg @diannasopskrifter på facebook
0

You may also like

Leave a Reply