Dessert

Fedtfattig frugtsalat med skyr.

frugtsalatFrugtsalat er yderst populært af flere grunde. Det er både sundt og velsmagende og kan laves med næsten alt frugt. En god måde at få brugt dine frugter fra frugtskålen ved at lave frugtsalat. Istedet for råcreme har jeg brugt skyr med vanilje smag. Du kan fx. bruge cheasy yoghurt med vaniljesmag.

Frugt og grønt indeholder kostfibre, vitaminer, mineraler og andre sunde stoffer, de mætter godt og giver mange smagsindtryk. Desuden indeholder grønsager kun få kalorier, så du kan roligt spise løs af dem. Alle frugter er sunde og tæller med. Frugt er et sundt mellemmåltid. Spis gerne forskellige frugter, da de indeholder forskellige vitaminer og mineraler. Frugt indeholder dog en del naturligt sukker, derfor er det en god ide ikke at spise for meget frugt.

Denne frugtsalat er lavt med skyr, der er rig på protein. En god måde at få brugt frugter fra frugtskålen og er en god vitamin bombe. vindruer,æbler,pære,banan,evt. reven chokolade til pynt. Skær frugten ud i små tern og vend dem i skyr. Du evt. komme lidt revnet chokolade oven på din frugtsalat. – Du behøver ikke bruge de samme frugter som jeg, men kan bruge de frugter der passer til din smags præference.

0

You may also like

No comments

  • Skyr med bær — Diannas opskrifter

    […] Inspiration: Frugtsalat med skyr […]

    14. august 2019 at 11:48 Reply
  • Leave a Reply