Brød og kager Dessert Højtider

Fastelavnsboller – hurtig og nemme at bage

Fastelavnsboller Fastelavnsboller i en sundere udgave, som er lavt på butterdej. Hurtig og nemme at lave og lækkere, at servere for dine gæster. Der er ingen fødevare, der er forbudt – det handler om mængden du spiser.

 

 

 

 

 

 

 

[lt_recipe name=”FASTELAVNSBOLLER” servings=”4 pers” summary=”Fastelavnsboller i en sundere udgave, som er lavt på butterdej. Hurtig og nemme at lave og lækker, at servere for dine gæster.” print=”yes” ingredients=”2 stk. butterdejsplader fra frost 150 g;1 æggeblomme;Vaniljeflødeskum:;2 dl piskefløde, fløde 38%;1 spsk. sukker;1/2 tsk. vaniljepulver;Fyld:;100 g hindbær;100 g blåbær;Drys:;15 g flormelis” ]Kom butterdejsplader fra frost på en bageplade med bagepapir og lad dejen optø i 20 min. ;Halver hver plade, så der er 4 kvadrater, skil pladerne så der er plads mellem stykkerne. ;Pensl med pisket æggeblomme. ;Butterdejsstykkerne bages midt i ovnen ved 200 grader i ca.17-19 min. De skal være sprøde og gyldne, lad dem afkøle på rist. ;Kom fløde i en skål med sukker og vanilje, og pisk til en let skum. ;Flæk de afkølede butterdejsstykker, fordel vaniljeflødeskum på bunden, top med friske hindbær og blåbær. Anret toppen på og drys med flormelis gennem sigte.[/lt_recipe]

0

You may also like

Leave a Reply