Info om diannasopskrifter

diannasopskrifter

Jeg hedder Dianna og er oprindelig fra midtjylland, men bosiddende nær Sorø på sjælland sammen med min kæreste. Det er mig, der står bag diannasopskrifter, som jeg driver ved siden af mit daglige arbejde. Som baggrund fagligbagrund er jeg uddannet fra Ankerhus i Sorø, Professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i ‘sundhedsfremme, forebyggelse og formidling‘, hvor vi bl.a. har lært at formidle viden om sundhed, sund kost mm.
Formålet med bloggen er at vise sund mad ikke behøver være kedeligt. Det vil indimellem komme indlæg, hvor jeg deler ud af min viden om sundhed i form af sundheds tips mm.

Om diannasopskrifter

Opskrifterne her på siden er for dig, der søger nemme opskrifter i en travl hverdag, hvad end det er til hverdag eller fest. Opskrifterne er nemme og overskuelige – for det skal være nemt og simpelt at lave sund mad, hvor alle kan være med.
Mit køkkenet er mit pusterum fra dagligdagen, hvor jeg ”stresser af” ved, at eksperimenterer med nye opskrifter. Billederne til opskrifterne tager jeg med mit digital kamera. Er ikke professionel fotograf, men prøver mig frem. – Øvelse gør mester. 😉 Jeg udvikler mig som alle andre og du vil finde billeder, som er tja, møj lidt kønne. Jeg har valgt, at lade billederne blive, da det afspejler min udvikling igennem tiden. Jeg laver ikke maden på bestemte tider af dagen, for at få det gode billede. Billederne bliver taget, når maden skal spises. Derfor bliver billeder taget i en enkel stil. – Hvem siger alt skal være perfekt 😉

Samarbejde med diannasopskrifter

Jeg er altid åben for, at indgå samarbejdsaftaler, når jeg mener det en værdi for diannasopskrifter. Jeg skriver kun indlæg om produkter jeg kan stå inde for. Produktanmeldelsen vil være min ærlig holdning både positiv og negativt. I de sponseret indlæg gøres læseren altid opmærksom på, at der er tale om sponsoreret indhold i henhold til reklamelovgivningen. Alle indlæg er skrevet af Dianna og tager selv billeder. Alle indlæg der udgives på bloggen deles via sociale medier Facebook / Twitter / Instagram. Hvis du ønsker at indgå et samarbejde, hvad end du er blogger eller virksomhed er du velkommen til at sende mig E-mail.

Følg diannasopskrifter

Hvis du ønsker at holde dig opdateret med nye indlæg kan du følge diannasopskrifter via sociale medier Facebook / Twitter / Instagram.