Info om diannasopskrifter

diannasopskrifter

Jeg hedder Dianna og er oprindelig fra midtjylland, men bosiddende i en lille by nær Sorø på sjælland.
Det er mig, der står bag diannasopskrifter. Som baggrund fagligbagrund er jeg uddannet fra Ankerhus i Sorø, Professionsbachelor i ernæring og sundhed.
Formålet med bloggen er at vise sund mad ikke behøver være kedelig mad der består af kylling og ris. Her på bloggen finder simple og nemme opskrifter til en travl hverdag, der ikke tager lang tid, at lave.
Bloggen er mest ment som et online opskriftsarkiv til mig selv og andre der søger nemme opskrifter.

Om diannasopskrifter

Det kan sikkert undre nogen hvorfor jeg har valgt at kaste mig over en opskrift blog, når der allerede findes et hav af dem. Da vi alle har forskellige mål hvad end det er vægttab eller blot ønsker en sunder livsstil, er min mission med denne blog, at dele de opskrifter jeg server for familien, som du nemt kan følge hjemme i dit køkken. De fleste af opskrifterne, er baseret på helt almindelige fødevarer. I 2018 valgte jeg, at flytte alle mine opskrifter på min private blog over på diannasopskrifter.dk, så det blev mere overskueligt at finde rundt i. Bloggen skal ses som et online opskriftsarkiv til mig selv og andre, der søger sunde opskrifter til en travl hverdag.

Billeder

Jeg tager selv billederne til diannasopskrifter. Er ikke professionel fotograf, men prøver mig frem. – Øvelse gør mester. Jeg udvikler mig som alle andre og du vil finde billeder, som er tja, møj lidt kønne. Jeg har valgt, at lade billederne blive, da det afspejler min udvikling igennem tiden. Jeg laver ikke maden på bestemte tider af dagen, for at få det gode billede. Billederne bliver taget, når maden skal spises med familien. Derfor bliver billeder taget i en enkel stil. – Hvem siger alt skal være perfekt 😉

Copyright ©

Du er velkommen til at bruge opskrifterne på din egen side og sociale medier, og er taknemlig for et link til min side, så andre også kan få glæde af opskrifterne. Billeder og grafik må kun bruges efter forudgående aftale.

Spørgsmål

Du er altid velkommen til at tage kontakt til mig via e-mail eller skrive en besked i kommentarformularen. Om du har spørgsmål, ris eller ros er alle spørgsmål uanset størrelser er velkommen.

Følg diannasopskrifter

Hvis du ønsker at holde dig opdateret med nye indlæg kan du følge med via sociale medier:
Facebook / Twitter.