Info om diannasopskrifter

diannasopskrifter

diannasopskrifterJeg hedder Dianna og er oprindelig fra midtjylland, men bosiddende nær Sorø på sjælland sammen med min kæreste. Det er mig, der står bag diannasopskrifter, som jeg driver ved siden af mit daglige arbejde.
Som baggrund for at lave denne hjemmeside, har jeg en uddannelse Professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i ‘sundhedsfremme, forebyggelse og formidling‘, hvor vi bl.a. har lært at formidle viden om sundhed, sund kost mm.
Formålet med bloggen er at vise sund mad ikke behøver være kedeligt. Det vil indimellem komme indlæg, hvor jeg deler ud af min viden om sundhed i form af sundheds tips mm.

Om diannasopskrifter

Jeg startede denne blog, som et online opskriftsarkiv for mine nærmeste. I takt med, at der stille kommer flere læsere til er bloggen blevet for alle der kan bruge mine opskrifter.
Opskrifterne her på bloggen er for dig, der søger nemme opskrifter i en travl hverdag, hvad end det er til hverdag eller fest. Opskrifterne er baseret på, at det skal være nemt og simpelt at lave sund mad uden du skal i special butikker for at købe ingredienserne til opskrifterne.

Mit køkkenet er mit pusterum fra dagligdagen, hvor jeg ”stresser af” ved, at eksperimenterer med nye opskrifter. Billederne til opskrifterne tager jeg med Canon EOS 4000D DSLR og med Canon EF 50mm f/1.8 STM-objektiv.
Jeg udvikler mig som alle andre og du vil finde billeder, som er tja, møj lidt kønne. 🙂 Jeg har vlagt at lade billederne blive, da det afspejler min udvikling igennem tiden på bloggen. Jeg laver ikke maden på bestemte tider af dagen, for at få det gode billede. Jeg laver det når det skal spises, så bliver billeder taget hurtigt og i en enkel stil. – Hvem siger alt skal være perfekt 😉

Samarbejde med diannasopskrifter

Jeg er altid åben for, at indgå samarbejdsaftaler, når jeg mener det giver mening for dem som skal læse diannasopskrifter. Jeg skriver kun indlæg om produkter jeg kan stå inde for. I de enkelte indlæg gøres læseren altid opmærksom på, at der er tale om sponsoreret indhold i henhold til reklamelovgivningen. Alle indlæg er skrevet af mig personligt og tager selv mine billeder. Hvis du ønsker at indgå et samarbejde, er du velkommen til at sende mig en E-mail og fortælle om din ide.

Har du spørgsmål, ris/ros eller andet på hjertet er du velkommen til at sende en e-mail. Hvis du ønsker at holde dig opdateret på bloggen kan du følge bloggen via Instagram, Facebook eller Twitter, som du finder i højre side under “Følg bloggen“.