diannasopskrifter

Info om diannasopskrifter

Jeg hedder Dianna og er oprindelig fra midtjylland, men bosiddende i en lille by nær Sorø på sjælland.
Det er mig, der står bag diannasopskrifter. Som baggrund fagligbagrund er jeg uddannet fra Ankerhus i Sorø, Professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling, hvor vi bl.a. har lært at formidle viden om sundhed, sund kost mm.
Går med en tanke om at søge ind på kandidaten i sundhed og Idræt.
Formålet med bloggen er at vise sund mad ikke behøver være kedeligt. Der vil indimellem komme indlæg, hvor jeg deler ud af min viden om sundhed i form af sundheds tips mm.

Om diannasopskrifter

Startskudet til diannasopskrifter opstod, da jeg blev uddannet i 2016. Jeg havde alle mine opskrifter på min private blog, men det blev for uoverskuligt. Derfor købte jeg domænet diannasopskrifter.dk og siden er alle opskrifter samlet her på bloggen. Opskrifterne her på siden er for dig, der søger nemme opskrifter i en travl hverdag og er baseret på helt almindelige fødevarer, som du kan købe alle steder. Inspirationen til opskrifter finder jeg via madblogs, opskriftssider, madmagasiner, sociale medier mm., hvor jeg selv udvikler idéen videre derfra. Jeg nyder, at eksperimenter med nye opskrifter og lære noget nyt i gastroimens verden.
Jeg tager selv billederne til opskrifterne. Er ikke professionel fotograf, men prøver mig frem. – Øvelse gør mester. Jeg udvikler mig som alle andre og du vil finde billeder, som er tja, møj lidt kønne. Jeg har valgt, at lade billederne blive, da det afspejler min udvikling igennem tiden.
Jeg laver ikke maden på bestemte tider af dagen, for at få det gode billede. Billederne bliver taget, når maden skal spises. Derfor bliver billeder taget i en enkel stil. – Hvem siger alt skal være perfekt 😉

Følg diannasopskrifter

Hvis du ønsker at holde dig opdateret med nye indlæg kan du følge med via sociale medier:
Facebook / Twitter / Instagram.