Aftensmad Frokost Madpakke

Cremet Pastasalat med Kylling & Bacon

Cremet PastasalatPastasalat er altid lækkert og det er nemt at lave. En lækker cremet pastasalat med pikantost, kylling, bacon og grøntsager, som hele familien vil elske. Opskriften er til 4-6 personer alt efter om der er tilbehør til.

Jeg har valgt at lave min med kylling og bacon, så den kan spises som et helt måltid og til madpakken. Denne her pastasalat består af mange lækre ingredienser. Der er agurk, peberfrugt i både for sprødhed og for farve.
Purløg og rødløg er noget jeg elsker i en pastasalat, når den er lavet med en cremet dressing.

Jeg bruger som regel fuldkornspasta. Det indeholder mange flere kostfibre, hvilket gør at det mætter i meget længere tid. Der er lidt mere at tygge på sammenlignet med hvid pasta og fuldkorn godt for fordøjelsen og holder maven i gang.
Jeg tilføjede lidt avokado i tern og det endte med at blive en meget lækker og mættende pastasalat med fokus på sundheden. Trods af både kylling og baconstykker. Det hele blev ikke spiste til aftensmad og resten blev gemte til madpakken dagen efter, hvor salaten var lige så god. Så det kan den fint bruges til, hvis man er træt af kedelige leverpostejs madder i madkassen.
Hvis du ønsker nogle andre grøntsager i din pastasalt, kan du blot skifte dem ud med de grøntsager du kan lide. Servere evt med groft brød til. Er du ikke til cremet pastasalt kan du evt. lave pasta med grønt, som du finder opskriften her.

Cremet Pastasalat med, Kylling & Bacon

Print opskrift Pin opskrift Kommenter
Antal: 4 pers

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 400 g kylling skåret i tern
  • 300 g bacon tern
  • 1 peberfrugt hakket
  • 1 rødløg hakket
  • 1 agurk skåret i tern
  • 1 bundt purløg hakket
  • 3 dl creme fraiche 18 %
  • 200 g pikantost

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvisning og skyl herefter pastaen under koldt vand, indtil den er helt afkølet.
  • Steg bacon på en pande, indtil det er sprødt og tag det herefter af varmen. Brug samme pande til at stege kylling i baconfedtet med lidt salt og peber. Når kyllingen er færdig, så tages den af varmen.
  • Rør creme fraiche og pikantost sammen og smag til med salt og peber.
  • Kom pasta, kylling, bacon, peberfrugt, agurk, rødløg, purløg og dressing i en stor skål og vend det sammen.
  • Pastasalaten er nu klar til servering - den kan holde sig ca. 3 dage i køleskabet.
Kan du lide mine opskrifter?Følg @diannasopskrifter på facebook
0

You may also like

Leave a Reply