Brød og kager Dessert

Brownie med smeltet chokolade

BrownieBrownie er en chokolade dessert, som oftest findes i små kvadratiske stykker.
Denne brownie er dejlig svampet. Hvis du ønsker lidt smag i din kage, kan du evt. bruge chokolade med lakrids, appelsin, jordbær osv.
Da brownie er en tung kage vil jeg anbefale, at serveres med evt. frisk frugt eller hjemmelavt is.
Manden ville gerne have glasur på, så blandede en glasur af mathilde kakao og flormelis, dryssede med kokos.

BROWNIE 16 stk
175 g smør
200 g mørk chokolade
300 g sukker
100 g hvedemel
2 dl kokos
3 æg
Smelt smør og hakkede chokolade over vandbad og kom det i en skål. Rør sukkeret i. Rør hvedemel og kokosmel i. Rør et æg af gangen. Hæld dejen i en form 20×20 beklædt med bageparpir. Bag kagen ved 175 grader i ca. 30 min.

0

You may also like

No comments

  • Kaffeis med chokolade - 281 kcal — Diannas opskrifter

    […] er et perfekt match og tilbehøret kan varieres i det uendelige. Du kan fx. servere kaffeis til Brownie, eller i små chokoladeskåle. Kun fantasien sætter grænsen. Denne is er ikke den mest […]

    27. maj 2019 at 0:41 Reply
  • Leave a Reply