Brød og kager/ Dessert

Brownie med smeltet chokolade

Brownie er en chokolade dessert, som oftest findes i små kvadratiske stykker. Denne brownie er dejlig svampet. Hvis du ønsker lidt smag i din kage, kan du evt. bruge chokolade med lakrids, appelsin, jordbær osv. Da brownie er en tung kage vil jeg anbefale, at serveres med evt. frisk frugt eller hjemmelavt is. Manden ville gerne have glasur på, så blandede en glasur af mathilde kakao og flormelis, dryssede med kokos.

Brownie med smeltet chokolade

Print opskrift
Antal: 16 stk

Ingredienser

  • 175 g smør
  • 200 g mørk chokolade
  • 300 g sukker
  • 100 g hvedemel
  • 2 dl kokos
  • 3 æg

Sådan gør du

1

Smelt smør og hakkede chokolade over vandbad og kom det i en skål.

2

Rør sukkeret i.

3

Rør hvedemel og kokosmel i.

4

Rør et æg af gangen.

5

Hæld dejen i en form 20×20 beklædt med bageparpir.

6

Bag kagen ved 175 grader i ca. 30 min.

No Comments

Leave a Reply