Frokost/ Madpakke

Æggesalat – Sund og nem opskrift

ÆggesalatÆggesalat er nemt at lave og smager skønt til frokost og er fyldt med gode proteiner. Der kan stabilisere vores blodsukker. Proteiner er gode, fordi de sætter gang i forbrændingen og giver os mere mæthed, så vi kan holde længere i løbet af dagen uden konstant at blive sulten.

Denne opskrift på æggesalat er en jeg tit bruge til frokost. Den er enkel og hurtig, og så synes jeg, at den smager godt. Den er også oplagt til frokost madpakken i en lille bøtte med en ske eller gnavgrønt. Eller i pitabrød sammen med salat, agurk, tomat og rødløg. Denne opskrift er uden for meget fedt og smager bedre end de færdig købte salater, der er fyldt med fedt og andre tilsætningsstoffer. Personligt bryder jeg mig ikke om købe salat, da de smager forfærteligt og en hjemmelavet salt ved jeg hvad er.

Hvis du ønsker, at lave en sund bolle, som på billedet har jeg gjort følgende: Skær en fuldkorns bolle over og kom salatblade på underbollen. Kom æggesalat oven på, kom evt et par skiver bacon eller kalkun bacon på sammen med et par skiver rødløg. Kom lidt æggesalat på over bollen og læg bollen sammen.

Inspiration Tunmousse – nem og kalorielet

Æggesalat

Print opskrift
Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 2 kogte æg
  • 2 spsk hytteost
  • Lidt fint hakket æble, eller foreårsløg
  • 1 tsk karry

Sådan gør du

1

Kog æggene og skær æggene i tern.

2

Hak æble eller foreårsløg fint og bland forsigtigt det hele sammen med hytteost, og karry.

3

Smag til med salt og peber.

4

Sæt din æggesalat på køl, indtil den skal serveres.

Noter

Du kan tilsætte mere af de enkelte ingredienser fx. karry, hvis du synes det, og dermed lave æggesalaten præcist efter dine smagsløg.

No Comments

Leave a Reply