Æggesalat
Frokost, Madpakke

Æggesalat – Sund og nem opskrift

Æggesalat er nemt at lave og smager skønt til frokost og er fyldt med gode proteiner og kan derfor stabilisere vores blodsukker. Proteiner er gode, fordi de sætter gang i forbrændingen og giver os mere mæthed, så vi kan holde længere i løbet af dagen uden konstant at blive sulten.


Brug denne salat i en sandwich eller til frokost. Den er også oplagt til frokost madpakken i en lille bøtte med en ske eller gnavgrønt. Denne opskrift er uden for meget fedt og smager bedre end de færdig købte salater, der er fyldt med fedt og andre tilsætningsstoffer. – Personligt bryder jeg mig ikke om købe salat, da de smager forfærteligt og en hjemmelavet salt ved jeg hvad er. Hvis du ønsker, at lave en sund bolle, som på billedet har jeg gjort følgende: Skær en fuldkorns bolle over og kom salatblade på underbollen. Kom æggesalat oven på, kom evt et par skiver bacon eller kalkun bacon på sammen med et par skiver rødløg. Kom lidt æggesalat på over bollen og læg bollen sammen.

Æggesalat

2 pers.
2 kogte æg
2 spsk hytteost
Lidt fint hakket æble, eller foreårsløg
1 tsk karry
Kog æggene og skær æggene i tern. Hak æble eller foreårsløg fint og bland forsigtigt det hele sammen med hytteost, og karry. Smag til med salt og peber.

Forrige indlæg Næste indlæg

Relaterede indlæg

Ingen kommentar

Skriv en kommentar