æblemuffins
Brød og kager

Æblemuffins med kanel

Disse æblemuffins er hurtige og nemme at lave og super velsmagende. En god måde at få brugt rester fra frugtskålen. Gode at have i fryseren og tage med på tur som et hurtigt og lækkert mellemmåltid. Du kan evt. komme glasur på hvis du ønsker, med de er også lækkere uden glasur. Prøv dig frem og find ud af hvilket frugter du kan lide i dine muffins.

MUFFINS MED ÆBLE OG KANEL
1,5 tsk bagepulver
200 g sukker
120 blødt smør
1,5 tsk vaniljesukker
2 æg
1 dl mælk
175 g hvedemel
1 stort syrligt æble
1,5 tsk kanel
Pisk sukker, vaniljesukker og smør sammen til det føles luftigt. Tilsæt æg og pisk godt. Rør derefter mel, bagepulver og mælk i dejen. Skær æblerne i små tern og vend dem i kanel, kom dem i dejen. Hak evt. lidt chokolade og kom i dejen. Fyld muffinformene ca. halvt op og bag dem ved 180 grader i 22-24 minutter.

Forrige indlæg Næste indlæg

Relaterede indlæg

Ingen kommentar

  • Reply krydderkage muffins - nemme at bage — Diannas opskrifter 29. maj 2019 at 11:10

    […] Er du ikke til krydderkage, kan du evt. bage æblemuffins med kanel. […]

  • Skriv en kommentar